Doorgaan naar hoofdcontent

Tijd om sorry te zeggen en oprecht excuus aan te bieden

Ik val maar met de deur in huis ; het spijt me ! Ik heb me in de #bringbacknicolette discussie soms erg onbeschoft gedragen en dingen geschreven die niet netjes waren. Dat had niet gemoeten en het spijt me oprecht dat ik mensen heb gekwetst.

Ik zou nu een maar kunnen laten volgen met daarna de beschrijving hoe dat zo is gekomen maar dan krijgen we weer een welles-nietes spelletje waar niemand beter van wordt.

Ik heb alles terug gelezen en het had allemaal niet zo gemoeten. Van beide kanten niet denk ik maar ik kan alleen voor mijn eigen deel spreken. Ik sta nog steeds achter Nicolette wat haar strijd tegen RWS betreft. Niemand zou zo behandeld moeten worden door een werkgever.

Maar het is niet mijn strijd ; het is de hare. Ik heb me mee laten slepen (alles uit vrije wil hoor) en daar is niks goeds van gekomen. Voor haar niet, voor mij niet,voor niemand denk ik.

Ik ben klaar met de bagger, de ruzies, de aanvallen over en weer. De strijd is zo fel geworden dat er alleen maar verliezers zijn vinden jullie niet ? Kunnen we gewoon niet afspreken dat we het hierbij laten ?

Een soort wapenstilstand ? We zijn allemaal volwassen en we verdienen allemaal een volwassen benadering en respect voor onze standpunten ....

Nogmaals mijn oprechte excuses voor mijn gedrag in deze, Ik ben volgens mij best een aardig ruimdenkend mens die normaal gesproken openstaat voor een eerlijke discussie. Het spijt me dat dat in deze niet gelukt is .

Jet

Reacties

 1. Waarom Jet ? stop je er mee en geef je deze ongelijke strijd op .ik hoop van niet /
  Het je eigen keus en dat respecteer ik .maar jammer vindt ik het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vond je een bevlogen verdedigster van het onrecht wat Nicolette is aangedaan. Dat je ver gegaan bent vind ik ( voor zover mij bekend ) een signaal van je betrokkenheid. Ook geloof ik dat ze haar zo graag gewilde baan op de Brandaris niet terug krijgt. RWS is te machtig en zal zich niet laten kennen. Mijn eigen interesse was gewekt omdat we op dezelfde zeevaartschool gezeten hebben. Plots merkte ik dat de toon van haar tweets somberder werd en hoorde haar verhaal. Goed dat we de strijdbijl begraven en waar nodig in de toekomst Nicolette blijven steunen. Ze heeft meer talenten en die zullen we ooit kunnen bewonderen. Bedankt voor je inspiratie Jet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook ik ben door haar besodemieterd en heb me jaren lang voor het karretje laten spannen. Ze beschadigd ontzettend veel mensen in haar zucht naar roem en aandacht . Ik hoop dat een ieder die haar nu nog steunt ooit achter de waarheid komt, en dat er een dikke streep onderkomt te staan. Gerechtigheid voor alle mensen die ze beschuldigd heeft.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Ach ach Nicolette

Briefje van Jet aan Nicolette ... Wat is dat toch met jou ? Altijd de schuld bij een ander leggen ; altijd mensen naar beneden trappen. Ooit geloofde ik in je. Ooit dacht ik dat ik voor een goede zaak streed maar zoals het spreekwoord al zegt ; al is de leugen nog zo snel ... Weet je nog dat je me vertelde dat Frits Wester en Victor van Wulfen achter de schermen nog steeds voor je aan de slag waren ? Oke de vraag overviel je en je antwoord was eerst ; hoezo deze vraag ???Dat dat helemaal niet waar was en dat zij allang achter jouw ware aard waren gekomen viel makkelijk te achterhalen eigenlijk ..... Dat blinde volgers plots een beetje beeld kregen van de echte Nicolette ; dat was schrikken he ?!  Want je speelt het goed ; eerlijk is eerlijk ! Het blonde slimme vrouwtje wat zo verschrikkelijk onbeschoft is behandeld door haar collega's en werkgever. Maar weet je als je naar iemand wijst wijzen er altijd nog 4 vingers naar jezelf. Die 4 vingers zouden je iets moeten vert

Het licht uit

Zoals velen weten ben ik een fotografieliefhebber. Ik kan genieten van prachtige platen  en volg dan ook via social media een aantal mensen die wel weten hoe het moet zeg maar. Via twitter volgde ik Nicolette van Berkel die als vuurtorenwachter prachtige foto's plaatste vanaf de Brandaris. Ze was het boegbeeld van RWS in die tijd en er verschenen regelmatig berichten over haar en haar werk in weekbladen, kranten enz.  Het werd me al snel duidelijk dat ze daar erg van genoot gezien haar talloze tweets over publicaties en dat we die vooral moesten lezen. De eerlijkheid gebiedt me om te zeggen dat ik haar om die reden ook een poos ontvolgd heb. Ik werd er een beetje moe van ..... Begin januari bleef het licht uit op de vuurtoren. En dit was de aanzet tot een maandenlang slepend conflict op twitter. Nicolette van Berkel vroeg via pb hulp aan me om publiciteit te genereren voor het feit dat  RWS haar al jarenlang thuis liet zitten in plaats van haar te steunen in haar klacht teg